"De wereld achter ons eten"

Arrangementen

Kinderparty

Aantal personen: 10
Duur: 3 uur
Prijs: van € 10,- tot € 11,50 per persoon

Reserveringsinformatie aanvragen

Zoek je iets leuks om met je vriendjes en vriendinnetjes samen te doen? Of ben je binnenkort jarig en zoek je iets leuks voor je kinderfeestje? Kom dan langs in de kelder van De Laarman. Dit kan in combinatie met een bezoek van jijzelf en/of je ouders aan museum De Laarman. De Laarman heeft een samenwerking met de kaarsenmakerij
Kinderparty

In de kelder van het museum zit de kaarsenmakerij. Daar is de kaarsenmaker aan het werk. De kaarsenmaker laat jullie dan allemaal twee kaarsen maken. Iedereen kan het, jongens of meisjes, dat maakt allemaal niet uit.

Je mag zelf uitkiezen in welke vorm je de kaarsen maakt. Gewoon een rechte kaars, of met een gekke kronkel erin, van alles kan. Ook de kleuren mag je helemaal zelf uitkiezen!

De kaarsenmaker vertelt jullie alles over kaarsen.

 Duur: 3 uur. 

2 standaard kaarsen maken en oud Hollandse spellen; ook krijg je nog een consumptie.

Poffertjes en een ijsje  €  10,-;  broodje knakworst en een ijsje   € 10,-; patat, frikandel of kroket en een ijsje € 11,50 ; prijzen zijn per persoon. 

Zoek je iets leuks om met je vriendjes en vriendinnetjes samen te doen? Of ben je binnenkort jarig en zoek je iets leuks voor je kinderfeestje? Kom dan naar De Laarman en bezoek ook in de kelder de kaarsenmakerij. Klik hier voor reserveringen en voor meer informatie.

Reserveringsinformatie aanvragen