"De wereld achter ons eten"

Bezoekersinformatie

Route

Museum De Laarman is gevestigd aan de rand van het dorp Luttenberg. Luttenberg is gelegen in het hart van Salland, tussen Zwolle en Deventer

Vanaf Zwolle:

 U volgt de N35 richting Almelo. Bij Raalte volgt u de borden Raalte-Noord - Ommen. Dit is de weg N348. U volgt de borden naar Luttenberg. (eerste stoplichten rechts af).U vervolgt u weg door het dorp Luttenberg. Aan de rand van hets dorp ziet u aan uw rechterhand "De Laarman".

Vanaf Deventer:

 U volgt de weg N348 richting Raalte - Ommen.Voorbij Raalte, op de weg naar Ommen volgt u de borden naar Luttenberg. U vervolgt uw weg door het dorp Luttenberg. Aan de rand van het dorp ziet u aan uw rechterhand "De Laarman".

Vanaf Almelo:

 U volgt de weg naar Wierden - Nijverdal. Dit is de weg N35. Voorbij Nijverdal gaat u recht door, totdat het bord Luttenberg (rechts af) staat aangegeven. Deze weg vervolgt u. Op het eerst volgende kruispunt gaat u recht door. (Blikweg) Bij het eerst volgende kruispunt gaat u links af. Aan de rand van het dorp Luttenberg ziet u aan de linkerhand "De Laarman".


Grotere kaart weergeven